Tuinaanleg

Je tuin aanleggen, dat doe je samen met een ervaren tuinaannemer!

Van een kleine tuin vol bloemenperkjes tot een achtertuin met zwembad, moestuin of eigen boomgaard. Met een ervaren tuinaannemer maak je van jouw tuindroom een werkelijkheid.

Onze werkwijze

1. Plannen

Droom je van een gezellig stadstuintje of wil je je tuin omtoveren tot een moderne tuin met weinig onderhoud? We zitten samen eerst aan de tekentafel. Breng je Pinterest-moodboard mee, of kom langs met de plannen van je tuinarchitect!

2. Materialen kiezen

Een houten terras, een oprit met waterdoorlatende betontegels, een modern poolhouse of een tuin vol kleurrijke voorjaarsbloemen? Jij benoemt het, wij hebben het in huis! We leggen je tuin volledig aan naar jouw smaak en budget.

3. Grondwerken

Van de eerste aanleg van je tuin tot de heraanleg van een bestaande tuin. Tuincenter De Stercke zet ervaren grondtechniekers in bij:

  • Breekwerken (beton)
  • Zeefwerken
  • Grond nivelleren
  • Fundering aanleggen
  • Drainage van je tuin
  • Aanleg van een regenput of wadi
  • Plaatsing van een infiltratiebox voor regenwater

4. Aanleg en beplanting

Van een perkje vol winterharde begonia’s tot een niet-woekerende bamboehaag of de aanplanting van volwassen bomen. Tuincenter De Stercke vult met zorg jouw tuin met de mooiste unieke planten en bloemen.

5. Tuinmeubelen en decoratie

’s Zomers een mooi kleurtje krijgen vanuit je ligstoel of uren praten bij een rustieke buitenhaard tijdens de herfstmaanden. Met duurzame tuinmeubelen, een kleurrijke parasol en sfeervolle tuinverlichting maak je van je tuin het hele jaar door een extra aangename leefruimte.

Laat je tuin aanleggen door een expert! 

Tuinaanleg

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x